Φιλοξενία email - Η διαδικτυακή σας επωνυμία

Φιλοξενία email – Η διαδικτυακή σας επωνυμία

Στην επιχείρηση, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσετε τη σωστή εντύπωση – χρειάζεστε μια διεύθυνση – φιλοξενία email που να είναι ταυτόχρονα μοναδική και αξέχαστη. Η ιδανική διεύθυνση email είναι σύντομη, απλή και λογική. Οι δωρεάν διευθύνσεις email είναι συχνά μεγάλες και προκαλούν σύγχυση και περιλαμβάνουν απρόσωπους τομείς, όπως το @Hotmail και το @Gmail.

Με τους λογαριασμούς email domain, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικτυακής σας προσωπικότητας. Η χρήση του δικού σας ονόματος τομέα διευκολύνει τους άλλους να σας στέλνουν email και να θυμούνται τη διεύθυνσή σας. Βοηθά στη δημιουργία αξιοπιστίας δείχνοντας ότι είστε μια πραγματική εταιρεία με πραγματικούς υπαλλήλους, προϊόντα και υπηρεσίες.

Θυμηθείτε, το όνομα τομέα σας είναι η διαδικτυακή σας επωνυμία. Το όνομα τομέα σας δίνει την παρουσία σας στο Διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν τον ιστότοπό σας όταν λάβουν ένα email από εσάς παίρνοντας το μέρος μετά το @ (δηλ. @myip.gr).

Όταν εμφανίζεται ο ιστότοπός σας, επικυρώνει και επαληθεύει εσάς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ο έλεγχος ταυτότητας είναι πολύ σημαντικός λόγω του όγκου των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που λαμβάνει ο καθένας μας από πολλούς παρόχους δωρεάν υπηρεσιών email, όπως στο @Hotmail.com.

Άλλα οφέλη από τη χρήση του δικού σας ονόματος τομέα για email:

 • καθιερώνει/ενισχύει την ηλεκτρονική σας ταυτότητα
 • διαφοροποιήστε τον εαυτό σας από τους ανταγωνιστές (και τους spammers)
 • ενημερώνει τους πελάτες σας ότι εννοείτε την επιχείρηση

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν υπηρεσίες email με τα δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων τους. Εκτός από την πρόσβαση μέσω webmail, θα πρέπει να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα email σας μέσω ενός προγράμματος-πελάτη αλληλογραφίας POP (π.χ. Outlook) και ακόμη και της κινητής συσκευής σας (δηλαδή του iPhone σας).

 • Facebook
 • Twitter
 • Reddit
 • email
 • Ανταλλαγή

Φιλοξενία ιστότοπων

Βασικά χαρακτηριστικά του Free Web Hosting

Η αναζήτηση μιας δωρεάν λύσης φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια επιτακτική απόφαση. Προσπαθήστε να προσδιορίσετε έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη Ιστού μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία, ειδικά με τόσους πολλούς παρόχους υπηρεσιών και επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Αλλαγή παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστότοπων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους άτομα ή εταιρείες θέλουν να αλλάξουν σε μια νέα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος ή εύρος ζώνης, ή μπορεί να οφείλεται στην εξυπηρέτηση πελατών του ή στην έλλειψή του.

Ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις; Η αλλαγή σε μια νέα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να ακούγεται σαν μια αποθαρρυντική εργασία, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκη – υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

Φιλοξενία email – Η διαδικτυακή σας επωνυμία

Η ιδανική διεύθυνση – φιλοξενία email είναι σύντομη, απλή και λογική. Οι δωρεάν διευθύνσεις email είναι συχνά μεγάλες και προκαλούν σύγχυση και περιλαμβάνουν απρόσωπους τομείς, όπως το @Hotmail και το @Gmail.

Στην επιχείρηση, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσετε τη σωστή εντύπωση – χρειάζεστε μια διεύθυνση email που να είναι ταυτόχρονα μοναδική και αξέχαστη.

Πακέτα Web Hosting

 1. Ονομα τομέα
 2. Φιλοξενία
 3. Περιεχόμενο

Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία για να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο. Με όλες τις διαφορετικές επεκτάσεις ονομάτων τομέα, όρους εγγραφής, πακέτα φιλοξενίας και τεχνικές ορολογίες (π.χ. FTP, SMTP, PHP, κ.λ.π.) – το απλό όραμα του δικού σας ιστότοπου στο διαδίκτυο έχει πλέον μετατραπεί σε κάτι συγκλονιστικό, μπερδεμένο και εκφοβιστικό.

Δωρεάν ιστότοπος εναντίον Facebook – ποιος πρώτος;

Έτσι αποφασίσατε ότι είναι καιρός να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρησή σας. Ο φίλος σας προτείνει να αποκτήσετε τον δικό σας ιστότοπο.

Ο έφηβος ανιψιός σου λέει, οι Σελίδες Facebook είναι δωρεάν και για να μην αναφέρουμε τα εκατομμύρια των χρηστών που μπορείς να προσεγγίσεις! Τώρα ποιο επιλέγετε, τον δικό σας ιστότοπο ή μια σελίδα στο Facebook;

Ο δωρεάν πάροχος φιλοξενίας Ιστού σας υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να προσφέρει;

Ακόμη και ο πιο σεβαστός πάροχος δωρεάν φιλοξενίας Ιστού μπορεί να δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Ενώ ορισμένες από αυτές τις υποσχέσεις φαίνονται αβλαβείς ή ασήμαντες, μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποστηρίξουν ότι δεν είναι ποτέ σωστό να παραπλανήσετε τους πελάτες σας.

Ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία Ιστότοπων

Όλοι οι ιστότοποι χρειάζονται έναν οικοδεσπότη Ιστού. Ένα πρόγραμμα φιλοξενίας Ιστού σάς δίνει πρόσβαση σε έναν διακομιστή ιστού, στον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία Ιστού σας και να μοιραστείτε όλα τα δεδομένα με τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά και ένα από αυτά είναι η επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Τα όρια της υποστήριξης φιλοξενίας Ιστού

Δημιουργία ιστοτόπων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, δέσμες ενεργειών, βάση δεδομένων, ηλεκτρονικό εμπόριο, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, λέξεις-κλειδιά, πίνακες ελέγχου, FTP, προγράμματα-πελάτες email, εύρος ζώνης, χώροι δίσκου, διευθύνσεις IP, DNS, ονόματα τομέα κ.λ.π.

Αυτοί οι όροι και φράσεις σχετίζονται με τον ιστό βιομηχανία φιλοξενίας και μπορεί εύκολα να βρεθεί σε γλωσσάρι και βάση γνώσεων πολλών παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Όλα αυτά μπορεί να είναι πολύ συντριπτικά για έναν νέο ιδιοκτήτη ιστότοπου ή κάτι νέο στη φιλοξενία ιστοσελίδων. Φαίνεται να υπάρχει μια λύση φιλοξενίας Ιστού για σχεδόν κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με το Διαδίκτυο, αλλά δεν είναι όλα τα προβλήματα εντός των ορίων της υποστήριξης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι είναι το Web Hosting;

Η φιλοξενία Ιστού είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει σε οργανισμούς και άτομα να δημοσιεύουν έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

Ένας οικοδεσπότης Ιστού, ή ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού, είναι μια επιχείρηση που παρέχει τις τεχνολογίες και υπηρεσίες που απαιτούνται για την προβολή του ιστότοπου ή της ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Οι ιστότοποι φιλοξενούνται ή αποθηκεύονται σε ειδικούς υπολογιστές που ονομάζονται διακομιστές.

Τι τύπο φιλοξενίας χρειάζεστε;

Υπάρχουν πολλές επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμες σήμερα: δωρεάν φιλοξενία Ιστού, κοινόχρηστη φιλοξενία, αποκλειστικός διακομιστής και η λίστα συνεχίζεται.

Όλες αυτές οι επιλογές εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, ο οποίος είναι η φιλοξενία email και του περιεχομένου σας έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο και να το προβάλουν άτομα στο Διαδίκτυο. Η κύρια διαφορά είναι πώς είναι δομημένο το καθένα καθώς και τα οφέλη που προσφέρουν.

Δείτε περισσότερα για φιλοξενία email:

Written by

KATERINA KYRKOY

Αρθρογράφος στο site, δημοσιογράφος, μοντέλο και ότι άλλο χρειάζεται αν κάνω.