5-1-σημάδια-σοβαρού-υδραυλικού-προβλήματος-Αποφράξεις-Πειραιάς

Τα επείγοντα προβλήματα υδραυλικών δεν είναι ξένα σε κανένα νοικοκυριό. Όλοι αντιμετωπίζουμε απροσδόκητα προβλήματα, όπως έλλειψη ζεστού νερού ή βουλωμένη αποχέτευση. Το καλό με τέτοια προβλήματα είναι ότι συνήθως δεν εμφανίζονται απότομα. Εμφανίζουν σημάδια που σας αφήνουν να διορθώσετε το πρόβλημα προτού μετατραπεί σε μεγαλύτερο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε τακτικά ραντεβού συντήρησης με την εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς.

Συχνά δεν δίνεται προσοχή στα υδραυλικά συστήματα. Με αποτέλεσμα να μην επιθεωρούνται τακτικά, να διαγιγνώσκονται και να μην επισκευάζονται. Ακόμα και μια ώρα χωρίς νερό στις βρύσες είναι μπελάς. Είναι λυπηρό το πώς οι ιδιοκτήτες σπιτιού καλούν έναν υδραυλικό μόνο όταν δεν έχουν άλλη επιλογή.

Μερικοί προσπαθούν ακόμη και να διορθώσουν το πρόβλημα στα δικά τους, αλλά αργότερα συνειδητοποιούν πώς οι προσπάθειές τους έχουν αποβεί μάταιες όταν ζητούν βοήθεια από επαγγελματίες.

Η προληπτική συντήρηση σάς βοηθά να εντοπίσετε τα προβλήματα νωρίς. Διατηρείτε τα υδραυλικά, τις σωληνώσεις και τις σωλήνες σας σε καλές συνθήκες εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας υδραυλικός έκτακτης ανάγκης μπορεί να σας κοστίσει λίγο περισσότερο από ένα κανονικό σερβίς, αλλά αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα σας σε μια όπου, για παράδειγμα, η τουαλέτα σας ξεχειλίζει.

1. Βουλωμένοι σωλήνες

Οι βουλωμένοι σωλήνες είναι το πιο συνηθισμένο από όλα τα υδραυλικά προβλήματα. Είναι επίσης ένα θέμα που δεν απαιτεί μια έκτακτη υδραυλική υπηρεσία. Ωστόσο, όπως αναφέραμε προηγουμένως, η έλλειψη φροντίδας και προσοχής είναι η βασική αιτία σε τέτοιες καταστάσεις.

Όταν οι σωλήνες ή οι σωλήνες είναι φραγμένοι, το νερό ή τα λύματα μπορεί να υπερχειλίσουν στο σπίτι σας. Μην καθυστερείτε και αναζητήστε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες 24/7, όπως η Αποφράξεις Πειραιάς.

2. Τουαλέτα που ξεχειλίζει

Έχετε ακούσει ποτέ για μια τουαλέτα που ξεχειλίζει ή αντιμετωπίζει; Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε αν δεν έχετε ήδη κάνει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μια μέρα μπορεί να μπείτε στην τουαλέτα σας μόνο για να διαπιστώσετε ότι η τουαλέτα σας ξεχειλίζει. Εάν η δεξαμενή της τουαλέτας σας είναι φραγμένη ή υπάρχει απόφραξη κάτω από την τουαλέτα σας, αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση. Ένας επαγγελματίας θα εξετάσει την κατάσταση μέσα και έξω και θα διορθώσει μια για πάντα.

3. Σωλήνες που σπάνε

Οι ρήξεις σωλήνων σε κουζίνες και μπάνια είναι συνηθισμένες. Ο χώρος όπου ρέει το νερό μετατρέπεται σε λιμνούλα εάν το πρόβλημα δεν λυθεί από υπηρεσίες για επείγουσα επισκευή υδραυλικών. Οι ρήξεις των σωλήνων όχι μόνο οδηγούν σε πλημμύρες, αλλά μπορούν επίσης να βλάψουν σοβαρά το σύστημα ύδρευσης στο σπίτι σας. Ένας επαγγελματίας τεχνικός της Αποφράξεις Πειραιάς.

4. Κατεψυγμένοι σωλήνες

Μια άλλη συνηθισμένη επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων έκτακτης ανάγκης είναι οι παγωμένοι σωλήνες.

Εάν οι βρύσες στο σπίτι σας έχουν προβλήματα με τη ροή του νερού, το πιθανότερο είναι ότι οι σωλήνες έχουν παγώσει. Αυτό είναι ένα πολύ διαδεδομένο πρόβλημα το χειμώνα. Πρέπει να δείχνουν έγκαιρα φροντίδα. Διαφορετικά, οι παγωμένοι σωλήνες οδηγούν σε διαρροές και εκρήξεις. Όταν το νερό παγώνει και ο πάγος διαστέλλεται, ο σωλήνας σκάει. Μην ξεπαγώνετε τον σωλήνα και ζητήστε βοήθεια από ειδικούς.

5. Παγωμένοι σωλήνες

Οι αλλαγές στο φυσικό περιβάλλον επηρεάζουν αρνητικά τα φωτιστικά, τις σωληνώσεις και τις σωλήνες σας. Η πιο κοινή από όλες τις περιβαλλοντικές αλλαγές είναι οι ρίζες ενός δέντρου που μεγαλώνουν σε σωλήνα. Οι ρίζες των δέντρων αναπτύσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις και εάν το δέντρο βρίσκεται κάπου γύρω από έναν αγωγό, οι ρίζες εισχωρούν σε αυτές, προκαλώντας απόφραξη και διαρροή νερού. Αυτό δεν είναι μόνο ένα οικιστικό πρόβλημα. Αυτά τα ζητήματα εμφανίζονται επίσης σε δημόσιους αγωγούς.

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι σωλήνες νερού να παγώνουν το χειμώνα. Μην κάνετε λάθος, μπορεί να είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, αλλά αυτό το κάνει λιγότερο έκτακτο.

Οι παγωμένοι σωλήνες μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα ταυτόχρονα. Πρώτον, θα σταματήσουν την παροχή νερού και θα εμποδίσουν την καθημερινότητά σας. Δεύτερον, πιθανότατα θα σκάσουν καθώς η πίεση του νερού συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτό θα προκαλέσει πλημμύρες και δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι αυτό. Καλέστε τον υδραυλικό έκτακτης ανάγκης εάν υποψιάζεστε κατεψυγμένους σωλήνες για να προετοιμάσετε ανάλογα.

+1. Πλημμύρες από τους σωλήνες του θερμοσίφωνα

Μια άλλη κοινή κατάσταση που απαιτεί επείγουσα επισκευή αυλικών εγκαταστάσεων είναι η πλημμύρα του θερμοσίφωνα. Πολύ λίγοι ιδιοκτήτες σπιτιού επιθεωρούν τακτικά τους θερμοσίφωνες τους. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο θερμοσίφωνας σας, είτε βρίσκεται στο υπόγειο, στο γκαράζ, στο πλυσταριό ή σε μια ντουλάπα, μόνο λίγοι ιδιοκτήτες κατοικιών δίνουν προσοχή στις θερμοσίφωνές τους.

Όσο έχετε ζεστό νερό, δεν κάνετε τον κόπο να ελέγξετε τον θερμοσίφωνα σας. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί μια μέρα να περάσετε από τη δεξαμενή του θερμοσίφωνα σας και να εντοπίσετε μια λίμνη νερού γύρω της. Μπορεί να είναι οι ρωγμές από την ηλικία ή η διάβρωση που προκαλούν το πρόβλημα.

Μπορεί να σας ζητηθεί από τον υδραυλικό σας να αντικαταστήσετε τον θερμοσίφωνα σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για την Αποφράξεις Πειραιάς:

Written by

KATERINA KYRKOY

Αρθρογράφος στο site, δημοσιογράφος, μοντέλο και ότι άλλο χρειάζεται αν κάνω.